Hemma hos bästa :)

Inte fan blev det som jag tänkt mig. Kom inte ens upp i tid idag. Screw it, screw everything.

Nya tag när måndag kommer och ny vecka börjar. Då ska jag fanimej ta tag i mitt liv!

Fredagens "att göra lista"

Det här ska jag försöka hinna med idag, eller imorgon. Det är fortfarande torsdag i min värld.

TO DO:
Gå upp i tid, frukost + dusch samt invänta viktig post  [  ]

Hushållsgöra [  ]   

Leta ny praktikplats, eventuellt prata lite med UPC  [  ]

Njuta lite av dagen på mitt vis och välja kläder inför lördagskvällen. Vankas förfest hos födelsedagsbarnet och utgång på Etage! (Finns ett till födelsedagsbarn, men hon befinner sig på Gran Canaria..!)  [  ] 

Välkomna hem lilla mamma  [  ]
 
Hem till min käresta (hoppas jag) äta tacos och sova över där! Mys! [  ]

Man kan väl säga att det här är min plan, men om de fungerar så bra vet vi inte än! Måste försöka hålla det här i alla fall så jag får något gjort. Framförallt praktikplatsen vilket är det viktigaste.  Om jag får platsen vill jag ju kunna njuta och fira lite resten av dagen/kvällen med mannen i mitt liv! :) Vill hinna träffa moder jord också och höra hur hennes vecka har varit hos sin karl! På lördagen blir det väl lite mer fest och firande för olika anledningar om det går som jag vill. Nu hoppas jag sådär mycket som jag inte borde egentligen, men jag älskar att få drömma mig bort lite. Ibland kan det faktiskt gå hur bra som helst även om man inte tror det. Lovar att inte ha för mycket förhoppningar och jag uppdaterar senare hur det går. Nu är klockan mycket så ska gå och plocka undan det sista och sova nu. Helt ensam. Inget vidare anser jag, men bara att gilla läget och längta till morgonen kommer :)

Vill hoppas, men vågar inte

Jag vill så gärna flytta NUU! Bara känna att jag har något eget, att jag klarar av att fixa saker på egen hand. Gå massa roliga kurser och lära mig saker som jag kan använda mig av, flytta hemifrån, ta körkort och göra roadtrips, bara resa iväg och se världen..! Det är så mycket jag vill, men det går ju inte. Man kan ju inte få allt som man vill precis. Fast drömma sig bort lite kan man och det tycker jag att jag gör 24/7 vissa perioder. Börjar hamna i en sådan snart känns det som. Damn!

Gårdagen var bara piss. Jag var nere hela dagen så Tomas tröstade mig lite med att åka iväg till Sibylla och fetta ner oss med lite skräpmat. Tänker bara på mat och massa godsaker nu. Fan, jag får inte börja tröstäta över allting! Jag har fått pengarna från socialmyndigheten nu också. Vet inte hur mycket jag får behålla själv  för mamma ska ju ha en del också. Ska ju hjälpa till här hemma med pengar för min del. Fuck att vara vuxen haha, jag vill int nåå! Mycket kommer jag nog få ha för mig själv. Hoppas jag. Lite kommer gå till shopping av saker jag behöver och vill ha. Resten går till körkortet som jag vill börja med. Vill börja i höst för då kanske jag kan få det i vinter. Eller om jag börjar i vinter. Äsch vi får se hur det blir. Spara pengar ska jag göra i alla fall och främst till körkortet, men även möbler och sådant. Imorgon ska jag gå till ett annat ställe och fråga om de vill ha mig. Hoppas på det i alla fall, annars får det bli ett annat jag funderar på. Vill göra något på dagarna bara och känna att jag klarar av uppgifterna och trivs (vilket jag inte gjorde igår)! 


         

Här började det. Och här slutade det.
Känner att jag saknar något som en gång var min vardag. Det som en gång var det enda jag visste.
Skolan. Undra hur många gånger jag sagt det ordet i hela mitt liv. Blir nog många.
Det här var förändring. En början på något nytt, som visade sig bli helt otrolig.
Innanför dessa väggar har jag varit. Innanför dessa väggar har jag förändrats.
Tack vare dessa väggar har jag blivit den jag är. Och fått de vänner jag har idag.
Och jag är tacksam. Så mycket kul, så mycket tråkigt som pågått under min tid här.
Aldrig mer. Den kommer inte tillbaka. Allt är över. Allt har ett slut.
Jag är just nu i en helt ny början. Ett annat liv. Det jag aldrig trodde jag skulle nå.
Nu är jag här. Nu, just nu.
Livet jag har är redan mitt, men det har varit  under en tid då jag inte visste vad som fanns utanför det jag såg. Nu ser jag andra saker som jag en gång trodde bara vuxna kunde se.
Härmed ska jag skapa ett liv som bara är mitt.

Fail - klarar jag ens någonting längre?

Kom hem för ett tag sedan. Nyss ätit salladen jag gjorde i ordning igår. Jag måste erkänna att den blev riktigt god! Tror fan jag tröståt eller något sådant, för jag smällde i mig allt på en gång, medan tankarna flög runt i huvudet på mig. Ni frågar nog er själva, men skulle inte hon vara på praktik idag? Jo det har jag varit. Slutar halvfyra egentligen, men jag klarade inte av det. Visst, personalen var rätt så trevliga och sådär. Jag är ny och då blir det lite som att jag känner mig utanför. Det väntade jag mig. Det jag inte väntade mig var att det skulle kännas så fel. Gick runt där mest för syns skull ungefär. De höll på med sitt och jag var i vägen uppfattade jag det som. Gud så oerhört mesig jag är! Kan inte ens stanna en heeel dag. Jag bara backar undan direkt när något inte känns bra för mig så bad jag Tomas att hämta mig i pissregnet. Gammelställen är nog ingenting för mig. Jag vill ha lite mer fart och fläkt och uppleva att jag faktiskt är mer till nytta än bara i vägen. Än en gång får jag krångla med lite nummer och sådär. Måste ringa UPC idag och säga att jag inte är där längre och kolla hur det blir med tidrapporten... sedan måste jag ringa/maila till chefen på gammelstället och säga att jag inte kommer tillbaka. Jag trodde det skulle vara okej. Till en början var det väl det, men kanske försökte jag övertala mig själv. Människorna som bodde där såg ju fan mer döende än levande ut och det skrämde mig rejält. Nej, gammelställen är då ingenting för mig. Sägs att man inte ska vara kräsen, men vad fan. Det där var creepy. Ska söka vidare till någon butik eller kanske resturang tror jag. Senare. Orkar inte nu. Den närmsta timmen ska jag sitta och tycka synd om mig själv vid tv:n eller datorn eller nånstans här hemma och vräka i mig lite mer mat.

Nervös

Jag börjar bli riktigt nervös inför morgondagen. Borde inte vara det eftersom hon var jättetrevlig igår. Allt känns bara så läskigt för det gick så snabbt! Helt plötsligt fick jag vara där och hjälpa till när jag inte alls hade några förhoppningar. Det har väl blivit lite felkopplat i min hjärna eftersom jag annars är rätt så pessimistisk/realistisk. Alla säger ändå att det kommer gå jättebra så jag får lita på deras ord :) Det är väl antagligen bara nyttigt att få vara lite nervös inför nya saker för i slutändan skrattar man bara åt att man ens kände såhär. Fast nu är jag ju mitt i allt så... Men det löser sig, det har jag verkligen märkt. Trodde inte jag skulle ha något alls att göra i höst, medan jag skulle se syster gå upp varje morgon till skolan som hon är van med. Jag får ju inte gå dit längre.

Idag tror jag att jag måste göra lite hemmasysslor. Är helt ensam nu eftersom mamma är borta och syster i skolan. Jaa, då kan jag passa på att dunka lite hög musik som jag annars aldrig kan eftersom alla klagar haha! Jag måste städa lite och plocka undan i alla fall och handla det som fattas. Göra matdosa.. usch vill inte ens tänka tanken på lunchen imorgon. Blir nästan mest nervös över den. GAAH!

Får väl se hur saker och ting löser sig.. är nervös och orolig men inte bara för praktikens skull. Även andra saker som inte behöver nämnas här.

Finally

Idag ska jag till Daljunkargården och prata lite om min praktik! Jag ska nämligen få börja där väldigt snart :) Känns så jävla skönt att få det här fixat, själv dessutom. Inte världens bästa jobb och inte världens bästa lön, men det är nånting att göra i alla fall!

Jag har gjort massa saker som man tycker att föräldrar och andra vuxna ska göra. Jag kommer aldrig hamna där ändå, tänker du, liksom jag. Men det gör man! Jag har fått ringa och krångla en heeel del, vilket inte alls är vanligt i min värld. Det är ju moder jord som ska sköta det där haha! Bara för att jag räknas som vuxen i alla papper och myndigheter hit och dit betyder det inte att jag är vuxen. Jag fattar inte ett skit om nånting, utan jag lär mig just nu on my own! Känns ganska bra förattvaraärlig :)
 
Jag är så hoppfull och glad över allting nu så jag vill bara börja göra allt som jag vill göra!! NU, NU, NUU!  Det som står på listan närmast är väl att åka iväg till Åland med bästa och hans familj. Efter det vill jag börja med körkortet och samtidigt kanske flytta?! Hoppas på så mycket nu så jag spricker snart! Och jag har fortfarande inte fått min studentpresent på tal om att vilja ha och göra saker. Har väntat i evigheter, men får väl vänta tills min mor kommer hem från sin pojkvän i Fagersta. Då bannemej ska jag tjata så jag får den! Är så nyfiken! Vill ni veta en kul grej som jag och Tomas gjorde igår? Kanske inte jätterolig då, men vi fixade lite nya smaker och en ny kolsyrepatron till min SodaStream! Lite glad blev jag faktiskt :) Drack väl en hel sån där flaska med Mango/banan-smak tror jag. Rätt så god :)
Just ja, jag skulle ju berätta vad det blev att jag skulle göra som jag skrev i förra inlägget. Det blev en lång dusch som sagt och sen filmtajm! "Prinsen och jag" och "Catch me if you can" . Den första var väl lite gullig och ganska förutsägbar, men bättre än "Catch me.." Den var så konstig haha. Nej, nu ska jag klä på mig och ta en promenad hem i solskenet (hoppas jag att det är) !

På måndag, på måndag!!

IIIIIH! Ville bara dela med mig av min glädje! Ska ringa till ett ställe på måndag (säger inte vilket nu utifall det inte blir något) och prata om att börja praktisera där. Måste bara kolla lite saker med min handläggare först. Ursäkta att det har blivit så mycket prat om jobb, praktik och allt sånt, men det är det som pågår i mitt liv just nu. Kanske har varit lite tjatig? Förlåt i såna fall.

Det är fredag idag. Fredag. Det betydde helg när jag gick i skolan. Något planerat var det också oftast. Just nu vet jag knappt längre vad det är för dag haha! Känns som vilken dag som helst. Mamma har åkt iväg till sin.. hm, pojkvän. Hon blir borta i 10 dagar ungefär. Skönt, men kommer sakna henne faktiskt. Jag sitter nu i vardagsrummet och känner mig glad och nöjd över dagens prestationer. Har inga planer för kvällen. Tydligen är det Borlänge Cruising, men det orkar jag inte tobehonest. Börjar bli rätt tjatigt, räcker att jag var på Faluns Cruising i år och GANSKA länge dessutom. One is enough på ett år. För min del blir det nog en skön dag hemma helt själv. Ska laga lite mat, njuta av en lååång dusch senare (kanske ansiktsmask?) och kolla på någon bra film eller läsa en bra bok! Kan säga sen vad det blev för något :)

Jag blir då matt på allt

Det här blir inget långt inlägg. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men behöver uppdatera lite kände jag.
Bästa körde ner mig till stan innan han skulle iväg till jobbet. För en gångs skull kände jag att det kanske skulle funka, att någon skulle ta emot mig! För varje ställe som sa "nej, tyvärr vi har fullt" blev jag bara mer och mer frustrerad och deprimerad. VAFAN ÄR DET HÄR?! Finns det inget ställe som det är ledigt på och som faktiskt tar emot mig. Jag kostar inte särskilt mycket, de behöver ju inte ens betala för att ha mig där de jävlarna haha. Det är Praktikcentret som ger mig.. ja väldigt lite/dag om man säger så. Vill inte säga hur lite här. Det är fan pinsamt. Jag blir bara så matt att inget vill funka som jag vill. En praktikplats vill jag då åtminstone kunna hitta själv, men nejdå det verkar som att kvinnan som jag pratade med i onsdags får lov att fixa en åt mig. (Vilket jag förväntade mig först av någon anledning. Kanske för att de heter Ungdomspraktikcenter(!) eller nåt sånt) Något vill jag känna att jag kan göra själv ju. Räcker med det jag gjort nu.

Nu väntar jag på att Ava ska höra av sig så jag vet när hon är på väg :) Det är lite grejer hon måste fixa här. Får väl se vad vi hittar på efter det. Ska träffa Miranda också senare ikväll, men vet inte när. Inget bestämt än. Trött blev jag nu också. Ska kanske leta reda på min bääbis och gosa lite med honom. Måste göra mat också. Magen börjar skrika lite smått. Imorgon ska jag ner till fler ställen och höra mig för. Ska inte förvänta mig ett skit för då blir man så matt som jag är nu.SIMBA <3

Måndag, eller?

Ja, klockan är nu 00:01 så man kan ju fråga sig vilken dag det är egentligen. Eftersom jag inte har gått och lagt mig än borde det vara måndag fortfarande. Har ju inte somnat och vaknat upp på morgonen som vanligt än. I min värld är det alltså fortfarande måndag. Tekniskt (eller praktiskt?) sett är det tisdag.

Trodde inte jag skulle få så mycket att göra idag. Min tanke var att antingen krångla med lite ärenden på stan (men det var jag alldeles för trött och slut för) eller att sitta hemma med film och popcorn och tycka synd om mig för jag hade så ont och var så trött. Då skriver min kära vän Miranda till mig och frågar om jag vill följa med på stan och fika! Det gjorde jag så gärna, ville inte sitta hemma och få ångest för att jag inte gjort något. Sen är det alltid trevligt med våra rundturer på stan och långa fikapauser med massa tjejsnack. Loveit! Efter att vår vända på stan var över tog jag cykeln hemåt för att njuta av en lång dusch och äta lite. Det kan ju inte gå en hel dag utan att ha ätit någon riktig mat, då blir det fel i systemet som vissa brukar säga. Mirre kom hem till mig nu på kvällen för att ge mig lite fransk manikyr, men det blev ju totaly fail. Är dock rosa på naglarna nu åtminstone. Det får bli lite vitt och toplack senare i veckan.
 
Pratade med Tomas i telefon ett bra tag nu, helt otroligt faktiskt. Var längesen vi pratade i nästan en hel timme i telefon! Vi ses ju rätt ofta i och för sig så vi pratar ju en del, men är inte samma sak. Det är alltid skönt att få vara på olika håll och kunna prata en längre stund ändå. Rätt ovanligt för att vara vi menar jag :) Nu måste jag släcka ner här för moder jord ska sova. Ni som vet hur jag bor så förstår ni kanske varför! Ska sätta mig vid tv:n nu och njuta av lite 2½ män eller om det finns något annat kul att kolla på :)

Ny dag, nya möjligheter

Senaste helgen har gått under detta motto tror jag. Har ju fått en hel del gjort! Hann med både att boka tid hos UPC, åka till arbetsförmedlingen och ringa till soc. På kvällen blev det en efterlängtad utgång med mina flickor! Alltid lika kul med er. Snart börjar skolorna också och det är ju lite stört. Syster går iväg som vanligt på morgonen, medan jag sitter kvar här. Förhoppningsvis har jag ju fått en praktikplats nästa vecka eller så och det känns ju skönt. Få lite rutiner på dagarna så man kan bli människa igen. Har ju vänt på dygnet. Sitter uppe långt in på nätterna och sover bort halva dagarna, vet inte om det fungerar så bra i längden haha! Jag tror mitt liv är på väg nu i alla fall. Det börjar hända saker. Har fått ansökningsblanketten, ska till UPC på onsdag och så ska jag krångla lite mer på arbetsförmedlingen denna vecka.
 Ny dag, nya möjligheter!

Satt med min bääbis i mitt knä nyss, men han ville inte stanna kvar. Dissare haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Fixa med ansökningsgrejen och kopiera papper på stan eller om jag skiter i det och fixar det imorgon istället. Är så jävla trött idag för att vara ärlig. Somnade runt 03-04:00 tiden med världens mensvärk och nu har jag vaknat med den också. Det är ju allt för härligt att vara flicka sisådär en gång i månaden under en veckas tid.

Nog om det där nu. Ville bara säga att det känns som att livet rullar på nu mot hösten. Lite framtidsplaner och sådant kikar fram märker jag. Sommaren har varit en ren berg och dalbana för mig. Så det kan bli efter studenten alltså.

Här kommer fredagskvällens (090814) bilder!


Fixad och klar för en kväll med flickorna!

 
Vi älskar kameran!


Bästaste <3


Som sagt, vi älskar kameran!


Gorgeous women!


My blonde darlings :)


Gratis mat på McDonalds och vi är redo för en natt på Etage!


Skrämmande tankar

Jag gick upp imorse för ungefär en timme sedan. Tog det lite lugnt ett tag för att vakna till liv lite mer för att sedan ta mig i kragen och ringa det där Ungdomspraktik-Centret. Grattis, äntligen svarade de! Fick en tid bokad nu - onsdagförmiddag klockan 10:30. Gäller bara att hitta det där stället innan dess så jag vet vart jag ska gå. Vore ju en fördel! Ska ringa till (jag tror det är socialmyndigheten det så fint heter men jag säger som alla andra) soc. snart och be om pengar haha. Nej, men söka "ekonomiskt bistånd". Ännu ett sådant där fruktansvärt fint ord som jag aldrig använder mig av. Faktiskt så skulle det låta lite kul om jag sa "är det här man får pengar eller?". Man måste väl låta proffesionell (hur stavas det?) när man ska ringa såna ställen. Jag är ju vuxen nu antar jag så jag måste väl lära mig hur saker och ting fungerar. Vuxen.. hatar det ordet. Låter så seriöst. Jag tänker på typ kvinnor och män med kostym och eget kontor, som har värsta karriären och har gjort och sett allt i världen. Och här sitter jag, haha.

Egentligen är jag väl inte för liten för detta. Det är nu mitt s.k vuxenliv börjar. Ringa nummer hit och dit, söka ekonomiska bistånd och allt vad det heter. Jag ska få handläggare och sådant. Allt känns bara helt döseriöst nu. Jag vill bara ta livet med en liten nypa salt och lite (liiiiite) ansvar så jag känner att jag styr över det själv litegrann alla fall. Kändes bra när man gick i skolan att ha något att gå tillbaka till, men nu i höst har jag inte det. Linnea (kära lillasyster) börjar nästa vecka i skolan. Hon börjar bara tvåan och det ska hon vara glad över. Jag kommer sitta här i höst och försöka välja vilket väg jag ska ta. Jag känner mig bara för liten för att välja min egna väg. Jag är verkligen för liten i min värld för att komma in i vuxenvärlden. Den är för stor! Jag sover fortfarande med kramdjur, herregud är inte det lite barnsligt? Jag vill inte bli stor!

@ Mirandas

Sitter hos bästavän Miranda och väntar på att hon ska bli klar! Hon håller på att göra sig i ordning nämligen. Så jag lånar nu deras coola, bärbara dator och lyssnar på radion! Lite sjukt, vi bestämde igår efter en mysig kväll med brasa och sånt på Kålgårn att vi skulle ses på stan runt halvett för att ta en buss till Kupolen.  Jag gick upp i goood tid innan, runt nio faktiskt! Skulle ringa ett nummer för att söka praktikplats, men inte ville dom svara inte. Sur som as blev jag, men började fixa mig för att tänka på annat. För en gångs skull cyklade jag iväg i bra tid innan så hon skulle slippa vänta, men då hade hon precis vaknat! Så lustigt det kan bli. Nu sitter jag här och chillar istället! Vi ska väl ta cyklarna mot stan alldeles snart för att sedan ta bussen och fara till Borlänge! VI ska ta den klassiska turen runt i Kupolen :)


De senaste dagarna

De senaste dagarna har jag inte hunnit tänka på så mycket som jag brukar tänka på. Känns skönt, så (ursäkta mig) jävla skönt! Jag har verkligen kunnat njuta av att bara få vara, with no worries. 

Onsdag 5/8-09: Sov hos bästaste :) badade vid Stångtjärn och var där några timmar. Njöt av solen som kikade fram lite då och då och av sällskapet såklart. Så skönt att bara få vara vi två, utan någon annan. Han körde hem mig sen och han åkte till sig. Var bara att hoppa in i duschen och sedan fixa sig för det var utgång med flickorna som väntade! Som vanligt blir vi alltid fruktansvärt trötta och halvt opeppa när vi väl ses. Sitter och har så mysigt hos mig så kanske inte kändes lockande med hög dunkadunkamusik och främmande, svettiga och framförallt fulla personer som klampar en på fötterna så man får blåmärken dagen efter! Nej men vi hade bestämt oss så ut skulle vi! Bara att sätta sig på bussen, visa legget för vaktisen och visa utstyrseln så var det klart! (White clothes only haha då fick man komma in gratis!) Vart väl lite segt till och börja med, men sen blev det dancedance all niiight loooong! 

Torsdag 6/8-09: Min och Tomas dag, bara vår dag. Vi har nämligen varit tillsammans i hela tre år! Och inte får vi glömma att vi varit förlovade i ett år också. Sov hos honom och när vi vaknat och ätit frukost och sådär åkte vi hem till mig och chillade lite. Åt lite mat och njöt av vädret ute med lite badminton faktiskt! Saknat det, att spela på baksidan varje sommar tills svetten riktigt rinner av en medan solen petar ögonen ur dig! Biobiljetter var bokade till Ice Age 3 - Dawn Of The Dinosaurs (engelska namnet var mycket sötare haha!). Det var den minsta och sötaste biosalong jag suttit i tror jag. Kändes som en sån där man kan se på Cribs om ni fattar vad jag menar? Massa barn och föräldrar överallt och så jag och Tomas. Kändes som vi inte passade in så bra där... Men filmen var helt okej tobehonest :) förväntade mig mer men! Grillade lite när vi kom hem till mig. Åt ute på altanen för en gångs skull, mysigt! Vi skulle göra en favorit i repris och äta glass på Kålgårn. Det gjorde vi också, men vi drog iväg minst lika snabbt som vi kom. MYGGJÄVLAR! Var bara att pallra sig hem till mig igen och där satt vi uppe en stund :) Jättemysig dag med bästa, vill ha fler såna tack! <3

Fredag 7/8-09: Idag har jag bara deeegat! Träffade bästa Angelica och Sofia vid Kålgårn mot kvällen. Inte lika myggigt som igår som tur var. Kanske berodde på glassen haha.Vi käkade bara chilinötter och vindruvor idag, mumma! Satt och gjorde som alla tjejer kan, babbla om allt och inget mellan himmel och jord. Lite kortspel blev det också :) Längtar till nästa helg för då är det utgång som vankas igen och förhoppningsvis fler kära vänner som ska följa med!
Nu får det vara bra med skrivande. Over and out.


Onsdagmorgon

Det känns som en bra dag idag. Jag vet inte varför. Solen skiner inte precis, men den kommer nog senare. Ofta brukar jag vakna och bli allmänt nere efter ett tag eftersom jag inte vet vad jag ska göra. Så blev det inte idag nå! Kanske beror det på att jag ska träffa mina favorittjejer som jag inte sett på hundra år. Det ska bli utgång på Etage ikväll för vår del! Förhoppningsvis ska Tomas med också, men antar bara om det går bra för honom på provet idag haha (lycka till säger vi här också. Provet har nog nyligen börjat!)!  Ska vara sån där White Night så alla ska vara vitklädda. Kommer bli totaly awesome!

Blev väckt av bästa runt tio-tiden så jag kom upp strax efter. En stund senare gick han iväg för att göra sitt prov och jag sa lycka till, gav han en puss och hela den grejen. Ni fattar nog! Stackarn så nervös han var :) Nu har jag nyss ätit frukost som bestod av ett glas mjölk och tre skorpor (tillför intresseklubben endast!). Är nästan ensam hemma hos honom, hans lillebror is asleep. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Kolla på Disney eller typ sitta här och häcka en stund. Vi får se helt enkelt!


Britney Spears och Madonna - ger minnen tillbaka!

Mina stora idoler som liten. På 90-talet, the 90´s som det kallas så snyggt. Tiden när jaag var liten. Fanns väl fler idoler som Backstreet Boys, Westlife och Spice Girls. Klassiker, alla hade nog dem som sina BIG IDOLS!  Affischer på tapeterna, senaste skivan dunkandes i cd-spelaren och exakt likadana frisyrer. Haha, helt underbart. Tiden när jag var liten. Jag har gjort allt det där. Största problemen var att jag inte fick åka dit eller dit, eller att min kompis fick vara ute längre än jag på fredagkvällarna. Tänk om livet fortfarande var så. Nejdå, nejdå. Dessa dagar är förbi, gone, goone foreveer! And will never return. Fan alltså att få vara liten igen för en dag, eller bara kika tillbaka lite. Gud vad jag tänker på det gamla. Jag måste ju vara vuxen nu. Ta ansvar, flytta, skaffa jobb, resa jorden runt, hitta min sanna identitet, och hela det där grejset!
 
Shit, jag formar mitt liv just nu. Studenten och allt är förbi. Jag har gjort allt det där som var innan. Haft lillasyster som bästavän och vi gjorde allt tillsammans, det var ju SISTERS-4EVER! Har lekt på lågstadiet med fråga-chans-lappar (Får jag chans på dig? Ja, nej, kanske?) , ryskaposten och ha födelsedagskalas för tjejerna i klassen. Skulle ju vara pinsamt att bjuda pojkarna ju. Jag har börjat högstadiet och blivit tonåring. Velat passa in i tuffa gänget och fått finnar till förbannelse, samt varit alltmänt tjejig vilket innebär en hel del saker! Jag slutade årskurs 9 och kände mig jättestor. Träffade en kille samma sommar som lyckades bli min nuvarande pojkvän, ohmygosh! Gymnasiet började bara månader senare och där började i en ny klass två gånger, tänka sig! Lärde känna massa nya vänner, gick på gymnasiefester, pluggade röven av mig och sen fick jag gå på krogen! Glömmer aldrig första gången på Flamingo, haha! Kanske har jag lärt känna mig själv mer under den här perioden.

Känner mig inte vuxnare eller kvinnligare på något sätt (okej kanske kvinnligare), men på något konstigt vis har den här tiden format mig till den jag är idag. Det går inte att ändra på för allt är gjort nu. Allt det där som barnen man ser på gården gör nu. Det ska forma dem, precis som det formade mig till den de ska bli om sisådär 10-15 år!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0