Back to normal?

Jobbet gick finnemang! Jobbigt att masa sig upp ur sängen, men kändes skönt att få göra lite nytta. Stod från klockan 11-19 både torsdag och fredag. Värmde upp och skar pizzor till förbannelse åt det hungriga folket som var ute och handlade. Fötter och ben fick ta rejält med stryk. Om inte min hjärna också av alla intryck! Sov gott de nätterna allafall haha. Nu väntar jag bara på lönen! Riktigt nyfiken på hur mycket jag kommer få.

Jag hade ju lite private information som jag valde att inte säga allt för mycket om här. (Ni som vet vad det handlar om fattar vad jag menar..) Vill bara uttrycka känslan av en lättnad, men även besvikelse. Det fanns en gnutta hopp där ändå om att livet skulle förändras. Är ändå glad att slippa de tankarna och ansvaret just nu. När är man någonsin redo liksom? Det känns lite tungt nu att försöka återgå till det normala livet. Tomas är på jobbet nu och jag är hemma igen. Som vanligt, men utan funderingarna som fanns. Har städat och donat i lägenheten idag precis som jag brukar göra när jag är ensam. Faktiskt så känns det lite märkligt att inte gå runt och fundera. Nu dyker andra tankar upp. Både jag och min sambo har haft blandade känslor en lång period och nu är det över. Nu vet vi. Lika bra att acceptera och gå vidare i våra liv och fortsätta stötta varandra genom det här. Inte har det varit lätt, men vi blir bara starkare av allt vi går igenom tillsammans!
Du ska bara veta hur mycket jag älskar dig <3 


Jag har fått jobb!

Så sant som det är sagt, så ja.. jag har fått jobb! Ett litet ett som pågår i två dagar. Ska stå på Hemköp och dema fryspizza ;) Alltså sån där som står och delar ut provsmaker i butik. Kände mig ganska glad med tanke på att jag har jobbgaranti nästa vecka också. Jag blev något nervösare för när jag fick massa papper skickat på mailen. Pluggar på ingredienser och lite annat nu som kan vara bra att veta och säga imorgon! Börjar 11:00 och slutar förmodligen runt 19:00. Ska jobba torsdag fredag då. Usch, vad tråkigt att komma hem så sent på en fredag också. Blir inte mycket gjort de här kvällarna när jag kommer hem. Sova i soffan skulle jag tro haha. Längtar tills jag ska få börja, men ändå tills det slutar. Vill känna känslan över hur stolt jag kommer vara över mig själv!! :) Kommer nog få uppleva det imorgon. Lite drygt att jag innan ska till arbetsförmedlingen och träffa min handläggare om vad jag vill göra med jobbgarantin! Ska vara där 10:00 och ja.. jag börjar ju timmen efter det. Men det går nog galant. Kändes skönt att hon som anställde mig sa det också. Självförtroendet steg en aning, tihi. Några extra tusenlappar på köpet är ju inte helt fel heller! Sådär mot sommaren liksom. Ännu ett bevis på att vad som helst kan  hända bara man ger sig sjutton på det och söker jobb lite överallt. Då kan det dyka upp sådana där små tillfällen där man får hoppa in :)

Nu är jag trött som en jag vet inte vad. Somnade sent och gick upp tidigt idag.  Har varit på Kupolen en kortis och sen har jag varit hemma hos mamma och sett på Bert med systeryster. Min sambo hämtade upp mig och nu sitter jag här. Trött och nervös.. tur att jag är så trött att nervositeten börjar försvinna. Ska försöka känna samma känsla imorgon också :) inte trött då, men jag menar att jag inte ska vara nervös! Sorry, mycket tjat om kommande dagar. Är man pirrig och nervös så är man! Då måste man (i alla fall jag) dela med sig och skriva av sig litegrann tycker jag!

Dags för uppdatering

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men orkar inte ta mig tid att sitta här och skriva. Vet bara inte vad jag ska berätta. Det är sommar nu kan man säga och mycket som pågår som gör att jag inte sitter vid datorn längre bara och dessutom väl vissa grejer som har hänt som jag inte vill skriva om här! :) Private information så att säga. Blandade känslor kring det hela. Ni som vet fattar vad jag menar, mer behöver jag inte berätta. Jag håller tummarna nu bara på det bästa och att det löser sig vilket som! Jag är glad bara att jag vet att min underbara sambo ställer upp för mig oavsett vad som händer <3

Vad är det som har hänt hittils då sen sist..? Lite filmkvällar, solat hos min kära Angelica, fika på stan och annat smått och gott. Såg Avatar igår också! Ni som gillar lite äventyr och filmer med olika världar i kommer älska den! Och just ja,  nu i helgen var det Falu Kalas vilket var mycket trevligt. Umgicks med alla vänner på stan på sena kvällen, åkte karuseller, såg på Rix FM, snackade skit och lekte med en heliumballong! Bästa ever, haha så kul. Kanske kommer en bild eller ett litet filmklipp senare ;)

Imorgon tar en vän till mig och oss andra tjejer studenten. Miranda och jag delade på en present (eller två) till henne som jag hoppas hon kommer tycka om! Säger inte vad det är här och nu med risk att hon kanske läser min blogg, hehe. De är ganska så roliga, men fina och minnesvärda! Det kan jag alla fall säga. Det kommer kännas lite tungt att se henne fira och vara lycklig över att skolan äntligen är över. Tänk, där var jag och vi andra för ett år sedan och ändå känns det som igår. Det här året har gått så fort! Jag vet inte om det blev som jag tänkte mig, men det har varit både bra och dåligt. Precis som det brukar vara har livet sina med och motgångar. Men jag ska vara glad imorgon. Glad och minnas min studentdag med ett leende på läpparna. Jag ska minnas hur glad jag var över att slippa allt som hade med gymnasiet att göra. Och påminna mig om att jag faktiskt klarade mig igenom de jobbiga perioderna jag hade. Får se om det kanske rinner ner någon tår när jag ser min kära vän i sin mössa och klänning, tjoandes på stan! :)

RSS 2.0