Underbart!

Det är nu fredag vilket betyder helg! Ska senare i eftermiddag kika på dagens föreläsning, hade ett "viktigare" ärende för mig under den tiden. Har nämligen fått lite svar på mina frågor så förhoppningsvis blir jag snart av med det här dryga, återkommande problemen. Känns riktigt underbart att snart få känna sig frisk och normal igen!! :)

Jag vet att min uppdatering inte är den bästa, men jag finner aldrig tid och ork som sagt. Kan kort berätta att jag varit rejält förkyld och febrig (men det är inte det som ovanstående handlar om), läst ihjäl mig i alla böcker och texter vi har, skrivit, tänkt och funderat samt hunnit gå på lite fest, haft nostalgikväll med tjejerna, bowlat och ätit med bröderna Wiklund, fika med klasskompisar och lite annat skoj!

I helgen bär det i alla fall av mot IKEA för shopping av sovrums-saker. Nästa vecka ska vi ju få vårt sovrum fixat, äntligen! Vi måste rensa sovrummet på ALLT innan dess. Ska bli intressant att se hur snyggt det kommer bli i vardagsrummet under den tiden haha. Vi måste ju sova där också, tur att vi har en lite större bäddsoffa med utfällbar säng (eller hur man nu säger)!

Nästa vecka ska vi även ut på våra VFU-skolor (verksamhetsförlag utbildning) igen! Ska bli kul nu att få träffa min riktiga handledare och följa med hela dagar och se hur de gör och omsätter värdegrunden i praktiken. Vi har fått nya glasögon slipade med perspektiv som genus, etnicitet och hållbar utveckling nämligen och jag älskar ju att se saker i genusperspektiv ;) Kommer bli sjukt intressant och hoppas min handledare/VFU-lärare är hjälpsam och snäll! Är lite pirrig faktiskt. Men nej nu ska jag njuta av min helg med att laga lunch och kanske diska lite.. liiiite alltså. Inte allt! Det har man sambon till ;)

RSS 2.0