Solen skiner för fullt

Känner mig ganska lycklig när man väcks av solstrålarna som strömmar in i rummet på en. Jag blir så glad! Vid frukostbordet värmde solen skönt i ansiktet när jag satt där i min ensamhet med Harry Potter-boken bredvid, en varm temugg och supergoda frallor. Det kan inte bli bättre på en måndagmorgon tror jag. Jo, kanske om jag slapp vara ensam haha. Tomas är på jobbet och sliter :) Fönstret i badrummet älskar jag och det är helt underbart att bo högst upp. Ingen ser ju in då! Solen sken rakt på mig medan jag duschade - gissa om man blir jag glad och vill ut nu på en gång!

Jag har varit duktig såhär på förmiddagen. Gick upp strax efter åtta, åt en lång frukost med min älskade HP-bok i högsta hugg och efter det tog jag en dusch. Har även hunnit med att diska lite! Vilken hemmafru jag är haha, för tvätten måste tas ner också plus att jag måste tvätta ett linne jag lånade av Ava i lördags. Vi var ju ut på krogen då med lite förfest hos Miranda innan. Mycket trevligt! Tror jag ska fortsätta gå på afrodans också, hann även med det i på lördagförmiddag. Var dit med Sofia P :) alltid roligare med sällskap! Kände av dansen rejält igår - var hur stel som helst i rygg och nacke. Men det är nog värt det roliga vi hade.
Idag ska jag på stan med Miranda. Vi ska leta efter vår/sommarskor och försöka oss på ett personligt brev tror jag. Man blir ju lite mer frestad att promenera i vårsolen än att sitta inne och skriva, hihi. Jag väntar på svar också från lite jobb denna vecka. Hoppas för guds skull att någon hör av sig! Nej nu ska jag tönta vid tv:n och kolla på Våra Bästa År!

kväll och fredagsmys

Jag ska nog bara spraya igenom håret en sista gång, kolla sminket och småfixa mig lite innan Angelica kommer och hämtar mig. Det vankas middag ute på stan idag med vännerna! Det blir nog kul :) Gott med förhoppningsvis lite kinamat i magen ju!

Så.. medan jag är på vift i Falun ska min sambo ut på vift i Borlänge med några kompisar. Björn Rosenström spelar på S2 ikväll. Ibland är det tur att vi har olika musiksmak ändå :) Nej dags att kolla det sista och invänta miss Angelica!


Och så var helgen här igen

Veckorna går så himla fort nu för tiden. Jag hinner inte med känns det som! Det är så mycket som måste göras, men ändå så gör jag inget utav det. Åtminstone känns det som att det är mycket som ska göras. Kanske är det bara jag som förstorar allt? Jag vet inte. Det jag vet är att min motivation är som en berg och dalbana. Vissa dagar är jag hur pepp som helst och gör viktiga saker. Igår t.ex. skulle jag gå på Friskispasset klockan 12:00, men missade bussen och ingen buss gick så jag blev måttligt irriterad. Då bestämde jag mig för att traska ner till stan och tillbaka. Väl på stan bestämde jag mig för att boka av min tandläkartid och fixa presenten till mamma som fyller år på tisdag! Helt spontant fick jag en hel del gjort. På kvällen tänkte jag egentligen skicka lite jobbansökningar, men spontant följde jag med Tomas till Borlänge en sväng :) Jag tänker allt för mycket på viktiga saker som måste göras och jag märker mer och mer hur det hindrar mig att leva ut vardagarna. En liten spontangrej mitt i veckan kan faktiskt göra mycket för mig åtminstone.

Vet ni vad jag gjorde idag också? Något som jag aldrig gjort förrut. Jag har äntligen börjat utnyttja internetbanken! Fyllde på mitt kontantkort med 150 kronor på datorn, ganska coolt faktiskt även om det är en liten pluttsak som alla gör eller har gjort. Åh nej, jag börjar redan komma in i det där att skippa allt som behövs göras. Funderar på att strunta i städningen.. strunta i att skicka ansökningar - för jag orkar inte. Vill jag hellre mögla med partymusik i öronen och drömma mig bort till studentens glada dagar? Jag vet, jag borde inte drömma mig tillbaka. Dags att ta tag i det nya livet och låta det som hänt vara minnen för livet!

Who are you?

Det vore roligt att veta vilka det är som läser min blogg :) ser att det kikar in lite nya titt som tätt, men jaa - som sagt - vem är du?

Skicka gärna en kommentar och skriv vad du heter och varför du läser min blogg!

Nu ska jag springa iväg till tv:n. Våra bästa år står på att göra listan!

En tripp ut till skogen

Jag, Miranda, Tomas och Sofia (P) tog en biltur ut till skogen idag. Eller skog och skog. Bondelandet haha. Åkte nämligen till Stora Skedvi där en annan Sofia och hennes karl brukar bo lite då och då. De bor visst i en gammal kåk. Mycket gammalt och gult. Ganska mysigt, men litet och old-fashioned. Hittade ett rum där det var tapetserat med Falu Kuriren- tidningar från jag vet inte när. Kanske för 50 år sedan? Riktigt häftigt var det. Det fanns även ett äldre rum där man hängde tvätt förrut. Tvättlinorna hängde kvar. Det fanns inte ens en tvättmaskin så de tvättar för hand. Hua mig säger jag då bara! Döda djurs pälsar, skallar och horn hängde på våningen ovanför. Lite creepy faktiskt. Skulle inte våga sova där med tanke på att Sofia en gång berättade att det brukar spöka där. Usch, ryser vid bara tanken. LÄSKIGT, men som tur är stannade vi ju bara över dagen då det var ljust och fint. Det kändes riktigt vuxet att sitta där i det lilla huset och fika - bulle, kaka, kaffe te och saft. Ojoj, vilket bullkalas! Satt hur länge som helst och pratade massa strunt bara. Mysigtmysigt! Det enda dumma var att vägarna där är så himla leriga så bilen blev såklart hur smutsigt som helst. När vi kliver ut ur bilen känner jag hur mina tights blir blöta. Jag vänder mig bak och ser världens fetaste lerfläck på vaden och klackskorna är minst lika vackra. Suck! Sådant som händer när man åker ut i skogen antar jag. Bara att tvätta och gnugga.

En annan sak också. Idag är det den 6:e April. Ni kanske inte fattar vad det är jag menar. En vanlig tisdag enligt många och visst - det är det också. Det är en liten grej bara. Jag och Tomas har varit tillsammans i tre år och åtta månader idag. Snart FYRA långa år och snart på pricken om man räknar med klockslag. Otroligt nog minns jag även det! Inte exakt, men nästan. Hela den där sommaren minns jag som det vore igår! Första gången han ringde, första träffen.. Falu Street, filmkvällen.. och hur jag skyndade mig för att träffa honom åtminstone en liten stund innan han skulle åka iväg. Alla sms som skickades den sommaren, så många och långa telefonsamtal.. allt!  

Ja.. jag minns det som det vore igår <3





RSS 2.0