Lite tankar om presentköp, syster och lägenhetsfix!

Jag lovar, nya tag nu med bloggen. Sist jag skrev var ju precis när skolan startade och nu har det gått ett antal månader sedan dess. Vi är redan inne i december och snart är det lucia, jul, nyår och framför allt Tomas födelsedag! Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till honom så  ni får gärna ge mig tips de läsare som finns därute! Han tycker om musik, komiker som Robert Gustavsson, Johan Glans och Magnus Betnér, fiske, bilar och dataspel/sällskapsspel. Vill ju kunna ge något speciellt och personligt, men 21 är ju inget "speciellt" så... ja vi får se. Jag vill ju gärna pyssla ihop något kul och personligt :)

Nåväl... vad mer kan man säga? Min syster är ute och reser nu i Thailand vilket gör mig lite avundsjuk, men det gör ingenting för det ska jag göra ändå så småningom när jag har råd och vågar! Tråkigt bara att syster inte är hemma över jul och nyår. Hon är inte hemma först i slutet av januari. Längtar ju redan tills hon kommer hem! Redan de första dagarna funderade jag på vad hon kan få av mig i välkommenhem-present/försenad julklapp :) Men hon ger mig faktiskt inspiration till att hålla drömmen om resandet kvar och framförallt modet till det. Det är något jag har att längta till helt enkelt! Just nu är det fokus på min utbildning och att bli världens bästa och duktigaste förskollärare (TACK ALLA som stöttar mig i att orka och vilja fortsätta med småttingarna!!), körkortet (som inte riktigt kunnat komma igång än tyvärr, men snart.. snart!!), njuta av att ha alla vänner i min närhet och lägenheten som ska bli till min drömlägenhet har jag bestämt! Ja, inom rimliga gränser såklart. Tar ju det man har råd att fixa och köpa. Är man kreativ och påhittig samt har en händig karl här i hemmet går allt att fixa här hemma ;) Önskar jag hade bra bilder att dela med mig så ni kan få se hur tjusigt det börjar bli i både sovrummet och vardagsrummet, men jag tror jag gör som så att bilder kommer när allt är helt färdigt. Då ska jag nog lägga ut en bild från när vi först flyttade in här och sedan en (eller flera) bild(er) på den färdiga versionen eller hur man säger. Om ni vill jag kan lägga ut bilder som det ser ut redan i nuläget för att ni ska kunna följa utvecklingen och idéerna till inredningen. Kanske göra om bloggen till en inredningsblogg, vem vet?

Nej, nu kom sambon hem från sitt galejj så nu ska jag vara social med honom en stund och njuta av resten av denna fredag! :)

RSS 2.0