Onödig fakta för den som vill läsa?

Ännu en helg har gått förbi. I fredags fick jag vara helt ensam med min älskade sambo. Nästan allafall. På dagen åkte vi runt lite överallt med svärmor då och shoppade lite. Kvällen blev en sådan kväll som jag längtat efter. Oftast har vi annat för oss innan vilket gör att vi inte får så mycket tid för bara oss... eller så har det hunnit dyka upp andra planer som man ska göra under helgerna. Nu var det bara han och jag. Känns som evigheter sedan som vi ägnade tid bara åt oss själva, åt varandra. Bara njuta av varandras sällskap i sådant som vi båda tycker om att göra ihop. Jag kallar skumbad, middag på Tzatsiki, hyra film och bara mysa ihop sig i soffan för riktigt fredagsmys. Sånt som sambos ska göra tillsammans :) Lördagen var väl inte så mycket mys där inte, för det blev party för hela slanten!  Mina kära väninnor som fyller 20 år på samma dag (31 augusti) ställde till med födelsedagskalas. T.o.m skriftlig inbjudan på posten, så sött. Partytält, dekorationer och en mindre buffé och dricka.. ja, kunde det bli bättre? Kvällens/nattens bravader slutade på krogen där vi slog klackarna i taket (bara ett uttryck, hade mina platta skor haha)! Mycket lyckad kväll :) 

Igår åkte Tomas iväg på utbildning/jobb i Göteborg två veckor framåt. Känns ganska tungt. Det blir nog nyttigt ändå eftersom vi inte är ifrån varandra så länge så ofta. Nu får vi sakna varandra lite och jag kanske får mer förståelse för hur han skulle känna om/när jag åker iväg som aupair.. Lite jobbigt ändå eftersom de flesta åker iväg på utbildning den här veckan och framåt. Och så ska många flytta ifrån Falun. Så vad ska jag göra nu liksom?

---

Haha, hela gårdagen låg jag i soffan med täcket runtom mig och kollade på hyrfilmerna och resten av halva Sex and the City-boxen. Bör nog låna resterande hälft snart!Ja, nu är det måndag igen allafall. Och här sitter jag i min ensamhet. Ska göra lite nytta snart. Sen får vi se. Ska försöka lägga mig i tid ikväll och träna på att gå upp tidigt så jag kommer upp till min massörutbildning om två helger och framför allt - mitt lilla tre-dagarsjobb. Inventera på Ö&B haha. Ger alltid nån extra slant. I veckan ska jag ju ha mitt första Homeparty också och sälja ekologiska kläder! Väntar på att sakerna ska komma hem bara så partyt kan vara på onsdagen. Hoppas det kommer gå bra, är lite smånervös över det.. och inventeringsjobbet :) men det ska nog gå bra. Alltid kul att få använda hjärnan och kroppen för lite nytta och tjäna pengar! 


Förbered er för ett långt inlägg

Fredagen den 6 augusti 2010
Jag och Tomas firade vår fyra årsdag då. Vaknade lite sent, men alltid mysigt när man vaknar bredvid rätt person som man älskar mest av allt i hela världen typ. Tyvärr fick jag äta frukost själv, för han skulle iväg och fixa med lite saker. När han kom hem stod det en stor bukett rosor på köksdisken och själv stod han vid disken när jag klev upp ur duschen :) Ibland är han allt för söt! På eftermiddagen köpte vi med oss lite mat och åkte upp till Stångtjärn för lite picknick. Tanken var att vi skulle bada också, men vattnet har blivit ISKALLT!! Så vi låg och stekte istället en stund och njöt av sol och sällskapet. På kvällen gick vi på bio - Inception. Helt störd film, men bra! Sjukt bra för att vara ärlig. Man får tänka rejält, vilket jag gillar ;) Mysig dag med den bästa som finns kan jag säga och glad för den långa pratstunden som vi hade under natten. Det betydde mycket för mig. Kanske saker och ting blir lite bättre nu <3

Lördagen den 7 augusti 2010
Ja, jag kan då säga såhär. Det började med att jag fick alldeles för lite sömn. Ögonen var alldeles sömnsvullna till långt in på bussresan ner mot huvudstaden. Tidsschemat höll jag vi ganska bra ändå, så dagen startade bra. Upptäckte att vädret inte var det bästa när vi väl kom ner. Trodde det skulle vara lite uppehåll åtminstone, men icke sa nicke. Vi traskade runt på Stockholms gator och kikade i varenda affär längs gatorna kändes det som. Svetten rann, usch riktigt jobbig dag att "shoppa" på. Vi mötte upp en gammal vän och strosade runt på ännu mer gator, affärer och tunnelbanestationer. Det blev faktiskt riktigt mysigt ändå med allt fikande, pratande och lite gnällande haha. Dock var det ju något frustrerande att droppar av svett hela tiden rann ner för pannan tack vare värmen och fuktigheten. Planen från början med vår resa var att göra något man inte kan göra hemma, så som gå på Skansen och umgås! Gröna Lund tänkte vi från the whole beginning, men upptäckte att det var way to expensive. P.g.a vädret så struntade vi i det. Då tänkte vi gå på bio mot kvällen så vi hade något att göra innan tåget hemmåt skulle gå. Nej, det gick inte det heller för ventilationen inne i vår salong var TRASIG. Rena rama regnskogsvärmen där inne. Då bestämde vi oss för att åka tunnelbana överallt och ingenstans, men kom bara till Gamla Stan och Globen haha. Tur att vi gjorde det hela lite roligt ändå även fast planerna gick utför! Tänkte visa äventyret i bilder, så här kommer de:

@ The bus
   

@ Stockholms gator och tunnelbanor

   

@ Gamla Stan på café Gränden tror jag visst det hette

   

 

@ Globenområdet

    
 
 

    

RSS 2.0