En mysig söndag

Vaknade sent idag. Vaknade till liv runt halvelva när klockan egentligen skulle varit halvtolv. Gav katten lite mat och vatten, gick på toa sen la jag mig bredvid Tomas och väckte honom lite snällt :) en kram och lite pussar i nacken brukar alltid fungera haha. Sötis. Nu är det söndagkväll och hela dagen har varit mysig tycker jag :) Har känt mig så glad också! Nu när jag vet att det mesta börja lösa sig för oss här hemma på ett eller annat sätt så kan jag inte känna mig mer än tacksam och glaaad! Har spenderat dagen och kvällen här hemma, myst med min kära sambo och lille katt. Oj vad han har varit kelig idag - katten alltså (men även Tomas då, kanske katten blev svartsjuk och ville vara med?). Han har strykt sig runt våra ben och rullat runt i soffan och blivit helt tokig när man kliat honom på magen. Det är Simba i ett nötskal det! Anyways, vi tog en promenix till Willys och handlade lite ingredienser till pizzan vi gjorde nu mot kvällen. Älskar hemmagjord pizza, speciellt våran ;) Nu har Tomas åkt iväg för ett nattpass så jag får gå och lägga mig själv, men det gör inget för jag känner mig så glad, trött och kär idag. Sen vet jag ju att han kommer hem på morgonen :) Undrar om jag börjar hamna i den där fasen när man börjar bli kär på nytt igen? Vilket fall som helst så älskar jag känslan jag har just nu :) Helt underbart.




Kvällen igår blev helt okej, inte riktigt som jag tänkt mig.. men okej! Tur jag hade så underbara vänner att spendera resten av natten med på Etage. Tomas gav ju upp kön för att han hamnade så långt bak med grabbarna och skulle få lov att betala. Jag hade då tur att han tog ut pengar åt mig eftersom vi var längst fram så vi hamnade på krogen ändå, vi tjejer. Otroligt att de andra killarna lyckades komma in. Två timmars väntan för dem - så ovärt enligt mig, en timme var fan MAX! En sak är då säker - aldrig mer ska jag gå ut vid något sånt här tillfälle där åtminstone! Kön var helt brutal, folk trängdes och knuffades och tryckte in varandra så vi blev mosade tillsammans med vakten. Hahaha, vi stod och "gosade" med vakten ett bra tag, d.v.s. att vi blev intryckta i honom medan han försökte få kön att backa genom att skrika och trycka tillbaka. Klart jag får tryck från alla håll så jag kände mig alldeles tillplattad xD Ojojoj.. vilken kväll! Hade faktiskt ganska så kul där inne även om det blev jobbigt och klaustrofobiskt. Menmen! Så såg min Halloween ut :)

I see you looking at me like I'm some kind of freak

Jag sitter just nu och tar en paus från pluggandet. Ni vet ju att jag fick ca 57 sidors teori till nästa gång vi ska till skolan? Det är de sidorna jag försöker plöja igenom nu. Läser, skriver, läser, skriver.. pust, det är jobbigt. Försöker peppa mig med lite Britney Spears-musik, men vet inte om jag blir så koncentrerad av det haha. Sen så ska man ju fatta något till på köpet, men det tror jag att jag lyckats ganska bra med hittils. Måste kolla upp lite svenska namn på leder och vart de sitter bara så jag fattar vad som menas. Alla namn i boken är ju på latin & grekiska. Håller på med muskler idag, imorgon tar jag nog skelettdelarna till det jag pluggat på hittils. Det blir lite plugg varje dag nu tror jag! Har tagit ledigt denna vecka från det så dags att komma igång - vägrar få ett enda ig på delproven.

Ikväll blir det ännu en gång lite partaj här hemma. Det är ju halloween så det blir maskerad! Var inte tänkt att vi skulle vara här från början, men nu blidde det så i alla fall. Vad gör man inte för den goda sakens skull? Lovar att lägga ut bilder så fort jag får möjlighet för jag och min sambo kommer vara ganska så extrema haha! Vet fler som kommer vara det så det ska bli så kul att se allihopa ikväll :)


Då gick helgen mot sitt slut igen..

Ja, det är söndagkväll och jag har varit på skolan hela helgen. Eller från igår åtminstone. Har masserat ben hela dagarna, lyssnat på en redovisningskonsult om vad man ska tänka på vid start av eget företag och gått igenom ca 57 sidors teori sammanlagt i både muskelanatomiboken och skelettanatomiboken. Pust, kommer bli riktigt tungt att gå igenom. Blir prov nästa gång jag ska tillbaka, vilket i och för sig är om lite mer än en månad denna gång. Annars är det varannan helg vi är där och masserar. Provet är alltid på 20 x-frågor så det är ju skönt. Stora slutprovet kommer vara på 100 frågor och för ett godkänt ska man ha MINST 65% rätt. Herre min skapare säger jag då bara!



I alla fall så betyder ju detta att jag är heeelt ledig i ett antal helger framöver och det kommer bli så underbart! Kommer få tid att träffa vänner och gå på Halloweenfest, mysa med min sambo och min gosekissemiss, SOOOVA och göra massa annat skoj :) Ser verkligen fram emot det här. Jag har ju också hunnit med att ha lite helg den här helgen. Kommer ju hem på tidiga kvällen när jag slutar skolan, så har spenderat helgen hemma med min sambo och ätit god mat och myst framför tv:n med massa ljus! :) Myyyspys! <3 Lite tråkigt nu bara att han åkt till Leksand för jobb igen.. men nej det här inlägget ska vara fokuserat på det positiva har jag bestämt mig för. Har hänt en del tråkiga och jobbiga saker i veckan som jag inte orkar ta upp här så behöver lite ny energi och positivitet nu! Jag hoppas att dessa tråkiga saker kommer lösa sig ändå (det verkar bli så nu alla fall) och att det blir som jag/vi vill. I alla fall - att Tomas är i Leksand betyder att jag får längta, sakna och bara se fram emot helgen ännu för det kommer antagligen bli lite halloweenpartaj också. Är ju sysselsatt i veckan med praktik på BR Leksaker, jobbsökande OCH massagepraktik. I'm a busy woman with many dreams to fulfil ;)

By the way - hoppas verkligen jag kommer in på högskolan i vår, kan knappt vänta tills beskedet kommer!!

Nej, dumma tankar - nej!

Ååh, nu börjar lite beslutsångest komma tillbaka igen. Ska jag söka utbildning till fler städer kanske? Få se och uppleva lite nytt och också få se en annan stad och fokusera på mig själv? Fick lite sådana tankar nu när Tomas fått jobb i Leksand i någon vecka framöver. Har ju fler kompisar som har flyttat för plugg i annan stad. Han kommer inte vara hemma denna vecka utan lånar min vänninas lägenhet där då hon är hemma i Falun igen i en månad framöver. Tänk så blir det liksom fast anställning för honom och så åker alla härifrån helt plötsligt? Och bara för att jag var för feg så blir jag "fast" här? Fan. Fanfanfan. Hur ska jag göra nu då? Eller så kör jag bara på med mina planer jag har nu. Allt blir ju bra och annorlunda oavsett. Det är bara vardagen jag är så rädd att förändra tror jag. Ändå så vill jag så gärna göra något nytt och annorlunda, "se världen" som man säger. Jag antar att världen inte kommer anpassa sig efter mig, det är nog jag som måste anpassa mig efter den istället. Acceptera och gilla läget precis som det är och få det att fungera vilket fall som helst. Jag vill inte ge upp mina drömmar. Jag vill fullfölja och förverkliga dem även om det innebär förändringar längs vägen.

Guess what?

Mina planer och drömmar börjar bli verklighet sakta men säkert... I februari blir jag diplomerad massör vilket kommer kännas underbart!! Vill gärna fortsätta till terapeut, men det får vi se hur det blir med :) Hänger på pengarna som vanligt. Kommer fortsätta med massagen ändå efteråt som hobbyverksamhet till en början tänkte jag. Det jag ville berätta nu var att jag igår ansökte till förskolelärarutbildningen i Falun! Funderade starkt på att söka till annan stad i närheten, men det fanns ej med den inriktningen jag vill gå och dessutom har jag ändå allt här. Familj, vänner och boende. Jag vet att många till slut kommer flytta, men på vägen kommer jag träffa nya människor och chans att flytta runtom i Sverige och utomlands har jag hela livet! Så därför vill jag stanna kvar och försöka satsa på livet här ett tag till innan jag ger mig av någonstans ;) Det har varit j*vligt tufft att bestämma mig för det här alltså. Har tänkt på det nästan hela tiden någon gång strax efter jag avslutade praktiken på dagiset. Tankarna har velat fram och tillbaka med för och nackdelar för att stanna hemma, söka till annan stad, göra något HELT annat eller satsa på jobb (och på den fronten har det ju inte hänt särskilt mycket sedan jag tog studenten!) och spara pengar. Alltså. Jag har fortfarande inte fått fast jobb och jag är trött på det och nu är det dags för något nytt. Att sätta mig vid skolbänken är då rätt alternativ för mig tycker jag! Känns helt underbart att jag ÄNTLIGEN vågade ta steget att bara klicka på knappen "ansök". Håller alla tummar och tår på att jag kommer in nu, så om ni i framtiden får barn kanske jag blir hans/hennes dagisfröken! :)

Nu tycker jag ni kan vara så snälla och göra som jag - håll både tummar och tår för att jag kommer in och att det blir bra!

RSS 2.0