Jag borde bli bättre

Alltså på det här med att uppdatera min blogg. Det är ju enormt stora hopp på ungefär en månad per gång som jag skriver! Very well, jag ska väl berätta lite om vad som pågår i mitt liv nu i korta drag...

...och det är mycket, men ändå inte kan jag säga. Skolan rullar på med läsning av litteratur, tentor, föreläsningar, seminarier, VFU och en hel del lek de senaste veckorna faktiskt! Det har varit ett riktigt kul tema där vi fått använda oss av alla sinnen på olika sätt och lärt oss att använda gestaltning på olika sätt. Riklig språkanvändning kallar man det här. Mer praktik kommer de närmsta veckorna med olika uppgifter och portfolion måste jag verkligen börja jobba på... Pust! Så mycket som ska hinnas med nu på kort tid. Trots all stress och press och beslutsångest ångrar jag inte för fem öre att jag valde att tacka ja till lärarutbildningen + att jag dessutom snart är klar med den första terminen! Jag hade inga förväntningar på högskolestudier eller om det skulle vara svårt. Det är inte alls likt gymnasiet, men jag känner mig ändå hemma på det här planet. Det är något jag själv har valt och det gör det dessutom tio gånger bättre att jag träffat människor som eventuellt kan bli vänner för livet. Jag är tillbaka i skolan helt enkelt och där trivs jag!En kul nyhet - jag har sommarjobb i två veckor i slutet av sommaren! Helt underbart och spontant dessutom. Blev tillfrågad i tisdags och självklart tackade jag JA eftersom jag ändå inte har fått något sommarjobb hittills. Ska söka lite mer jobb och försöka fylla ut resterande veckor, men är så glad ändå över dessa få veckor! Ja, jag kanske ska berätta vad det är för jobb också för jag antar att ni gärna vill veta? Jag ska få vara med och vara förskollärare (student) i området där jag har min VFU! Kanske kommer det kunna hjälpa mig i valet att fortsätta utbildningen eller inte. Så som jag känner just nu ska jag åtminstone ge höstterminen en chans!Vad mer kan jag berätta om? Jo, snart kommer de dagar jag väntat på ganska länge. Som jag skrivit i tidigare inlägg kan ni läsa om att jag fått svar på frågor om ett ständigt återkommande problem? Snart ska jag få veta om problemet är väck eller inte! Det är något som jag fått jobba med en period nu, men det är inte långt kvar tills jag ska få höra hur det verkligen ligger till. Och det ännu större är att jag ska få ut anledningarna till det också vilket jag är otroligt nervös över. Inte just nu, men över lag är jag det. Det är något jag aldrig gjort förrut och det är ett stort steg för mig att göra detta. Det som inte dödar, härdar sägs det ju - men ja... för den som känner mig och vet om mitt problem som jag velat bli av med (och anledningarna runt omkring) vet ni hur jag känner. Tror jag alla fall. Vad som kan låta som ett litet, litet myrsteg för en person är ett jättekliv för mig! Och jag hoppas att jag klarar första mötet med detta. Tur att jag har alla runt omkring mig som stöttar mig oavsett vad - jag är er tacksamma för att ni vill lyssna och hjälpa :)

(Jag har medvetet inte skrivit om vad det är för problem utifall det finns läsare som egentligen inte känner mig och för att jag inte vill att alla ska veta om det. Vissa vet, andra inte. Jag skriver blogg för att vänner som jag ej träffar lika ofta längre ska kunna följa upp mitt liv och FRÄMST för min egen del!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0