Pengar, jobb och resor

Blev något glad när jag upptäckte hur mycket jag kommer få i lön och aktivitetsstöd och hur mycket min sambo får denna månad. Nu banne mig ska vi resa iväg (ja, inom Sveriges gränser då)! Länge har vi tänkt åka till Stockholm och strosa runt i stan över dagen och roa oss på Gröna Lund på kvällen. Snart blir det äntligen av också! Vill ju gärna resa iväg en längre period och stanna, men då ska man väl tyvärr vara något rikare... Man skulle vara miljonär alltså. Börjar inse att även pengar kan göra mig lycklig. Den här veckan och förra veckan har jag sökt en del jobb lite här och var. Ska söka två till jobb idag sen får det vara bra. Vill tjäna ihop så mycket egna pengar som möjligt för att kunna ta körkort till hösten/vintern och såklart hjälpa till här hemma :) I slutet på vintern, början på nästa år tror jag att jag ska slå mina planer i verket - nämligen att åka iväg som au pair utomlands i ca sex månader - ett år. Då jag vill känna att det är nära lilla Sverige så tänkte jag  England är ganska passande. Har alltid velat åka dit så why not? Det kommer bli riktigt tufft att lämna alla här hemma och det jag byggt upp. Vågar knappt tänka på hur jag kommer må över det. Ska försöka ta det som det kommer och leva i nuet istället. När det händer får jag ta de tankarna och problemen då. Kommer dock inte bli lätt att låta bli att tänka... Jag som är så hemmakär och bekväm av mig. Hur ska detta gå? Jag ska få det att fungera. Jag bara ska det!! Man kan live the dream och vara kvar i verkligheten samtidigt.. tror jag :)

Här kommer lite bilder från fredag den 16:e juli

  

   

     Kommentarer
Postat av: Susanne

Hejsan! Va kul med alla dina planer,låter ju toppen tycker jag ;)

Om ni vill-och jag är ledig,och kanske killarna oxå,så säg gärna till om ni är i stan,kanske vi kan ses då,ta en lunch eller fika ihop :)

Må så gott!

KRAMAR I MASSOR!

2010-07-23 @ 01:12:38
URL: http://[email protected]
Postat av: Astrid Bolund

Tycker om det du skrev! Roligt att se en del schyssta grejer och inte bara det vanliga grejerna som man kan se om typ alltid. ;)

2010-12-02 @ 13:54:10
URL: http://jade.se/reseguide/phuket

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0