Update

Det blev ingen snyftfilmskväll av någon konstig och ingen anledning som helst! :O Jag satt med filten runt mig och hade två katter bredvid mig som sällskap + lilla mamma då i andra hörnet av soffan medan vi kikade på Körslaget. Lite roligt faktiskt måste jag erkänna. Sen satte jag mig vid datorn en stund.. och den stunden blev väldigt lång upptäckte jag för kanske en halvtimme sedan! Wooops. Men jag blev så glad när Tomas smsade så jag var ju tvungen att skriva med honom ett tag. Han är i någon stuga med en kompis för tillfället :) Satt även och läste lite på olika sidor här på internet. Hittade bland annat en sida om Volontärarbete i Asien, Afrika eller Latinamerika och det kunde vara att arbeta med allt från oljeskadade pingviner och andra djurarter till barn som lever på gatan eller som har handikapp på något sätt. Man får vara där i minst två till fyra veckor till max åtta (eller 12). Tror det berodde på vilket arbete och vilket land :) Blev riktigt frestad att åka iväg i vår! Tänk er den erfarenheten och hur mycket man får ut av det själv. Kan knappt tänka mig allt man får tillbaka själv. Gud, vad roligt! Och att få leva med andra volontärer också eller i en lokal familj. Gaah, riktigt läskigt! (undrar hur mitt immunförsvar skulle reagera om jag skulle åka iväg, med tanke på att jag blir sjuk så ofta här hemma. På tal om liksom) Priserna är ju lite olika också. Allt från 7000 och uppåt :) helt okej ändå. Säger jag nu eftersom jag kommer få praktikpengar fram tills i december haha. Tur att jag fixade det där med praktiken alltså! Om jag väljer att jobba med barn så kanske jag kan få nytta av min lilla erfarenhet jag samlat på mig. Vi får helt enkelt se hur jag gör i vår, men något sådant vill jag göra vet jag alla fall. Au-pair eller volontär för en liten tid. We'll se, we'll see. Man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda! Någon som vill åka med mig?

http://www.volontarresor.se/

Underbara helg?

Det är lördag ännu en gång och nu känner jag äntligen när det är helg! Innan jag började med praktiken kändes alla dagar precis likadana och jag uppskattade inte längre de sköna dagarna då man fick vara ledig. Nu gör jag det i alla fall vilket känns riktigt skönt. Eller mjaa, just den här helgen har väl dock inte varit så rolig. Igår morse mådde jag illa och det gick inte över heller så lika bra att sjukanmäla sig. Fick lite ångest över det för jag antog att det skulle kännas bättre om en halvtimme eller så. Icke sa nicke, det var tur i oturen att jag sjukanmälde mig. Illamåendet blev bara värre och så fick jag feber på det hela :( 38,5 som högst fick jag. Försökte sova en stund mitt på dagen och min kväll bestod av att ligga i soffan och se på Idol och filmen Fight Club. Då gjorde jag åtminstone någonting för att njuta av kvällen trots sjukdom. Tanken var ju att jag skulle träffa Miranda och Sofia, men ingen idé då. Vill inte smitta för det första och för det andra blir man inte så social eller rolig att umgås med när jag är sjuk. Helt konstigt ändå, för idag mår jag ganska bra! Ingen feber alls, men känner fortfarande av illamåendet. Lyckats få i mig frukost, tyvärr inget mer. Ska försöka äta lite mer strax eller dricka något :)

Fight Club. Helt klart en sevärd film. Rekommenderar den för er som gillar lite psykologiska, djupa filmer :)

 

Lyssnar på Britney Spears nu! Eller tja, jag satt och letade massa ackord på olika låtar och då kollade jag upp lite Britneylåtar att kunna plinka på guran med :) alltid roligt med nya låtar att spela! Hon ska snart iväg på Halloweenfest (utklädd som Britney dessutom, tänka sig!) och jag ska sitta här hemma och glo på lite snyftfilmer tror jag och äta popcorn. Gud det där lät sorligt, usch! Jag känner mig ju inte direkt speciellt glad idag så.. ikväll känner jag inte för att tänka på massa saker eller umgås med någon. Jag ska glida in i någon film istället helt för mig själv och kanske gråta en skvätt över den :) haha. Har inte bestämt mig än för vilken film än då, men det löser vi snart!

Och Ava jag blev jätteglad över den där lilla filmen du gjorde med våra inklippta ansikten :D dog av garv haha, så snyggt!


Long time no see

Har börjat bli ganska dålig på att skriva här. Jag har väl en anledning, men inte särskilt bra. Man blir trött efter en lång dag (eller långa veckor!) med alla barnen och det har väl inte hänt sådär jättemycket på sistone. Mina tankar har varit så pass fokuserade på det jag gör just nu så jag hinner inte eller så glömmer jag bort! Nu är jag i alla fall duktig och skriver lite eftersom jag ändå sitter här och inte har så mycket att göra. 


Mamma har varit borta över helgen om ni ville veta :) hon kommer hem ikväll! Skönt att lägga över allt tråkigt ansvar på henne igen för att vara ärlig! Gud, nu är jag elak haha. Klart man ska hjälpa lilla mamma ibland :) Hmm, vad ska jag berätta om? Jo i fredags såg jag uppföljaren till "Män som hatar kvinnor". Den heter "Flickan som lekte med elden" till er som inte visste. Förra måndagen såg ju jag och Tomas ettan, vilken jag tyckte var grymt bra, och jag blev oerhört nyfiken, men lite besviken faktiskt. Den var ändå helt okej. Paolo Roberto hahaha, vilket skämt! Sämst ever i den här filmen. Var kanske det som gjorde att den blev lite dåligare, eller? På lördagen umgicks jag lite med Tomas, gick en promenix runt Kålgårn och sådär :) sedan skjutsade han upp mig till Angelica där hon och Sofia väntade! Blev att se Nile City och Pirates of the Carribean. Var ju inte igår! Blev även lite fönstershopping på söndagen med dem :) På kvällen gjorde jag och syster i ordning tacos till middag! Mumma, helt spontant sådär på en söndag. Gårdagen bestod av praktik på dagiset och en spontanfika med Miranda och My! Tanken var att snabbt åka till stan, köpa jackan jag sett och den där hårprodukten jag nämnde i tidigare inlägg (ett pulver man har för volymen) och sedan åka hem! Vem träffar jag då inte på mer än Miranda herself? Hon följde med mig för att inhandla dessa saker och sedan mötte vi My och gick vidare mot Waynes!

Nu sitter jag här och funderar lite på framtiden och väntar på att Tomas ska komma hit =) Har pratat lite mer med en av lärarna på dagiset angående när de var au-pair och om jag ville göra det. Hon tyckte att jag absolut skulle göra det för det är inget man ångrar! I alla fall inte hon (men jag tror att ingen gör det heller så). Problemet är bara att jag är en sån där trygghetsmänniska och har jättesvårt att lämna saker bakom mig. Vara borta i ett helt år utan att få träffa alla vänner och få veta vad som pågår i allas liv.. utan familjen och UTAN Tomas! Hur fan ska jag klara mig? Jag vill inte känna att en/flera person(er) håller mig tillbaka och det är ju inte så att Tomas eller alla andra tvingar mig att INTE åka iväg. Det är jag själv som gör det för jag vet inte hur jag ska kunna klara mig utan alla här hemma! Hur fan ska jag göra? Satsa på att åka iväg så snart som möjligt, vänta ett tag till fram tills jobb, flytt och körkort är klart? Hur kommer framför allt han att reagera om jag nu bestämmer att åka riktigt snart? Hur blir det mellan oss då? Vad ska hända liksom? Det snurrar ganska duktigt i huvudet nu av desas tankar till och från.. Vill gärna veta vad ni som läser tycker!

Bild från lördag 10 oktober 2009

 

Lovar att lägga upp lite fler bilder på olika tillfällen i kommande inlägg.. Har varit dålig med det på sistone!




 


Här kommer bilderna

Jag lovade bilder på mig före och efter så här kommer de :)

 

FÖRE:
Före

EFTER:


Vad tycks? Själv är jag riktigt nöjd :) Färgat håret om ni ser det också! Lite dålig bild kanske. Det är mörkbrunt med mycket skimmer av rött och det gillar jag skarpt! Detta blir även kvällens look. Borde visat linnet lite mer så ni kan se.. Det är ett svart halterneck i alla fall vilket syns hoppas jag. Mörkblåa jeans från CUBUS och skor har jag inte bestämt mig för än.. Måste fixa något som kan piffa upp volymen på håret någon dag bara, annars är det supersnyggt (Y)
Får se nu vad kvällen har att bjuda på. Hoppas på en rolig kväll :)

 

 


Nyklippt :)

Sitter nu hemma hos Tomas. Var nyligen i stan och friserade mig, eller ja, den duktiga frisören på HÅRTUFFSEN friserade mig :) Riktigt skönt att bli av med allt hår. Har nu en page-liknande frisyr med lite hel/sne-lugg, kort bak och längre fram! Fick pulver i huvudet också för att hjälpa till lite med volymen. Visste inte ens att det fanns sådana hårprodukter :O Är det jag som är efter eller visste hela världen om det? Anyway, det verkar fungera allafall. Volymen är fortfarande kvar och hon sa att det skulle hålla i ca 3 dagar (om man nu inte duschar förstås!). Det enda som fattas nu är hårfärg! Det ser lite kul ut nu när den "sanna färgen" kikat fram. Har fruktansvärt svårt att bestämma mig, men det betyder ju bara att allt är som vanligt! Beslutsångest är något som beskriver mig väldigt bra vid sådana tillfällen. Mörkare eller ljusare? Vi får se. Lovar att lägga upp bilder senare! (Före - Efter)

Ikväll har Miranda lite förfest så vi ska vara där under kvällen då :) sedan bär det av mot Club Etage! Hoppas på att kvällen blir rolig. Det var oerhört längesedan som jag slog klackarna i taket eller hur man säger så det blir dance all night long probably ;)

Skriver mer senare och lägger upp bilder!

RSS 2.0